• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board AXERFIT Fish California Blue
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue

Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue vo farebnom prevedení, ako je u penny boardov zvykom. Rad Fish je stvorená pre zábavu a ľahkú jazdu. Použitím tvrdeného plastu má za následok veľkú silu penny boardu, väčšie než u bežných skateboardov z preglejky. Horná strana je vo forme mriežky, zabraňuje skĺznutiu. Vďaka malej veľkosti sa zmestí aj do tašky, batohu.

21,31 € (s DPH) 22,43 € -5% 17,76 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 20,19 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue:



Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue je štýlový a vysoko kvalitný skateboard navrhnutý tak, aby priniesol vzrušenie a zábavu do vašich skateboardových dobrodružstiev. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a odolnej konštrukcii je táto doska ideálna pre jazdcov všetkých vekových kategórií a úrovní zručností.

Funkcia produktu:



- Kompaktná veľkosť: Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue meria 22 palcov na dĺžku, takže je ideálna veľkosť pre jednoduchú ovládateľnosť a prenosnosť. Je dostatočne malý, aby sa vošiel do batohu alebo ho prenášal v ruke, čo vám umožní korčuľovať, nech ste kdekoľvek.

- Kvalitné materiály: Tento skateboard je vyrobený z vysoko kvalitného plastu a ponúka vynikajúcu odolnosť a stabilitu . Robustná paluba poskytuje pevnú platformu pre jazdu, zatiaľ čo vozíky a kolesá zaisťujú hladký a príjemný zážitok z korčuľovania.

- Pútavý dizajn: Design Fish California Dark Blue je živý a pútavý, s výraznou kombináciou modrej a bielej farby. Je to skateboard, ktorý nielen dobre funguje, ale aj skvele vyzerá, keď sa pohybujete po meste.

- Ľahká konštrukcia: Táto doska váži iba niekoľko libier, je ľahká a ľahko sa prenáša. Či už ste začiatočník, ktorý sa učí základy, alebo skúsený jazdec, ktorý hľadá kompaktnú dosku, Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue je perfektnou voľbou.

- Hladká jazda: Vybavené mäkkými a priľnavými kolieskami Tento skateboard ponúka hladkú a pohodlnú jazdu. Kolesá poskytujú vynikajúcu trakciu a umožňujú vám udržať kontrolu a stabilitu pri kĺzaní po rôznych terénoch.

Odporúčania k produktom:



- Začiatočníci: Pokiaľ sa skateboardingom začínate a hľadáte dosku, na ktorej sa ľahko naučíte, Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue je skvelou voľbou. Vďaka kompaktným rozmerom a ovládateľnosti je ideálny pre začiatočníkov, ktorí svoje zručnosti ešte len rozvíjajú.

- Dochádzajúci: Pre tých, ktorí potrebujú pohodlný a prenosný spôsob prepravy, je tento skateboard skvelou voľbou. Jeho malá veľkosť vám umožní ho ľahko prenášať vo verejnej doprave alebo ho uložiť pod stôl v práci alebo v škole.

- Korčuliari na cestách: Ak ste stále v pohybe a radi spoznávate nové miesta, tento skateboard je pre vás ideálny. Jeho kompaktný dizajn uľahčuje vziať si ho so sebou, nech idete kamkoľvek, takže môžete korčuľovať a objavovať nové miesta bez námahy.

- Jedinci, ktorí kladú dôraz na štýl: Design Fish California Dark Blue je nielen funkčný, ale aj módne. Ak chcete vyčnievať z davu a vyjadriť svoj jedinečný štýl, táto doska Penny rozhodne zaujme.

- Nadšenci skateboardingu: Či už ste príležitostný jazdec alebo vášnivý skateboardista, doska Penny AXERFIT Fish California Dark Blue umocní váš zážitok zo . Jeho kvalitná konštrukcia a plynulá jazda vás udržia vracať sa pre viac.

Výhody produktu pre zákazníka:



- Všestranné a prenosné: Vďaka kompaktnej veľkosti Penny boardu AXERFIT Fish California Dark Blue si ho môžete ľahko vziať so sebou, kamkoľvek idete. Môžete korčuľovať v parku, vo svojom okolí alebo dokonca na ceste do práce alebo školy.

- Odolný a spoľahlivý: Tento skateboard je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a je vyrobený tak, aby vydržal. Vydrží každodenné používanie a zvládne rôzne terény, takže si môžete užiť nespočet hodín jazdy bez obáv z opotrebenia.

- Jednoduché naučenie a jazda: Vďaka svojej malej veľkosti a citlivému dizajnu doska je ideálna pre začiatočníkov. Rýchlo si to osvojíte a behom chvíľky budete s istotou križovať.

- Štýlový a jedinečný: Design Fish California Dark Blue odlišuje tento skateboard od ostatných. Je to výrazný kúsok, ktorý predvedie vašu individualitu a dodá vášmu skateboardingu nádych štýlu.

- Zábavné a vzrušujúce: Jazda na Penny boarde AXERFIT Fish California Dark Blue je vzrušujúci a adrenalínový zážitok. Či už predvádzate triky alebo sa len tak preháňate, tento skateboard prinesie radosť a vzrušenie do vašich skateboardových dobrodružstiev.

Produkt je vhodný pre:



- Začiatočníci a skúsení jazdci
- Dochádzajúci
- Korčuliari na cestách
- Jednotlivci, ktorí dbajú na štýl
- Milovníci skateboardingu
/> Dôvody, prečo si zaobstarať Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue:

- Vylepšená prenosnosť: Vďaka kompaktnej veľkosti si ho môžete vziať kamkoľvek bez námahy.< br /> - Vynikajúca odolnosť: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, zaisťuje dlhotrvajúci výkon.
- Jednoduchá krivka učenia: Ideálne pre začiatočníkov, umožňuje rýchly rozvoj zručností.
- Módny dizajn: Vyniknúť z davu s pútavým vzorom Fish California Dark Blue.
- Bezkonkurenčná zábava a vzrušenie: Užite si vzrušujúce jazdy a nezabudnuteľné zážitky zo skateboardingu.

A1929
20 položky
5901780919290

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Penny board AXERFIT Fish California Dark Blue s príslušenstvom, ktoré si môžete dokúpiť