• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Blue Whale
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Blue Whale

25,19 € (s DPH) 26,52 € -5% 20,99 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,86 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Blue Whale

:

Penny board Meteor Blue Whale je štýlový a všestranný skateboard, ktorý prinesie radosť a vzrušenie z jazdy. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a žiarivej modrej farbe sa vám pri jazde po meste táto doska určite zíde na um.

Vlastnosti výrobku: - Vhodné pre deti, ktoré sa chcú naučiť jazdiť na veľkej lodi:



- Odolná konštrukcia: Penny board Meteor Blue Whale je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, aby vydržal nástrahy každodennej jazdy na skateboarde. Jeho robustná paluba a silné trucky zabezpečujú hladkú a stabilnú jazdu.

- Kompaktná veľkosť: Tento Penny board s dĺžkou 22 palcov je ideálny pre jazdcov všetkých vekových kategórií a úrovní zručností. Jej kompaktné rozmery umožňujú ľahkú ovládateľnosť, takže je ideálna na cruising a carving.

- Hladké kolieska: Doska Penny board Meteor Blue Whale, vybavená mäkkými a priľnavými kolieskami, poskytuje vynikajúcu trakciu na rôznych povrchoch. Či už jazdíte po chodníku, alebo zdolávate nerovný terén, tieto kolieska vás udržia v hladkom pohybe.

- Ľahká konštrukcia: S hmotnosťou len niekoľko kilogramov je táto doska ľahká a prenosná. Keď práve nejazdíte, môžete ju ľahko prenášať alebo hodiť do batohu, takže je vhodná na dochádzanie do práce alebo cestovanie.

Odporúčania týkajúce sa výrobku:


- Bezpečnostné vybavenie: Na zaistenie bezpečnej a príjemnej jazdy dôrazne odporúčame nosiť ochranné vybavenie, ako je prilba, chrániče kolien a lakťov. Predtým, ako vyrazíte do ulíc, uprednostnite svoju bezpečnosť a vybavte sa.

- Príslušenstvo Penny: Vylepšite svoju dosku Penny Board Meteor Blue Whale pomocou našej širokej ponuky príslušenstva. Od farebných pások na grip až po štýlové nálepky - prispôsobte si svoju dosku tak, aby odrážala váš jedinečný štýl a osobnosť.

- Penny Skate School: Ak ste v skateboardingu nováčik alebo sa chcete zdokonaliť, zvážte možnosť prihlásiť sa do Penny Skate School. Naši skúsení inštruktori vás prevedú základmi a pomôžu vám stať sa sebavedomým jazdcom.

Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť dosku Penny Meteor Blue Whale. Objednajte si ju ešte dnes a vydajte sa na vzrušujúce skateboardové dobrodružstvá so štýlom a sebavedomím.

Pozn: Pri jazde na doske Penny Board nezabudnite vždy dodržiavať miestne zákony a predpisy. Zostaňte v bezpečí a bavte sa!

  • Materiál: paluba - PP plast
  • Truck - hliník
  • kolieska - PU
  • Rozmery dosky: 56 x15 cm
  • Rozmery kolies: 6 x 4,5 cm
  • Ložiská: ABEC-5
  • Čistá hmotnosť: 1,8 kg
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
MET22629
16 položky
5900724055612
Hodnotenie produktu 
Iveta

Hodnocení

rozumná cena a dobrá kvalita

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product