• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Black Wasp
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Black Wasp

Penny board Meteor Black Wasp je najnovšie modely skateboardov Meteor. Reaguje veľmi populárny penny boardy zo 70. a 80. rokov v kombinácii s modernými technológiami. Penny board je ideálny pre mestskú jazdu na preplnených nerovných chodníkoch. Je veľmi ľahký a rozhodne menšie ako typické skateboardy. Jazda umožňuje ľahko a rýchlo zmeniť smer jazdy. Pennyboard je ideálny pre jazdu v meste po preplnených a nerovných chodníkoch.

Je veľmi ľahký a oveľa menšie ako bežné skateboardy, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu zmenu smeru a dokonalý pohyb. Vďaka malým rozmerom a hmotnosti nie je nosenie dosky problém. Protišmykový povrch zabraňuje skĺznutiu zo skateboardu a polyuretánové kolesá sa dokonale prispôsobí krajinu a absorbujú nárazy.

25,19 € (s DPH) 26,52 € -5% 20,99 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,86 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Penny board Meteor Black Wasp:

Predstavujeme Penny board Meteor Black Wasp! Tento elegantný a štýlový skateboard je ideálnou voľbou pre jazdcov, ktorí túžia po rýchlosti, obratnosti a nádychu rebelstva. Vďaka svojmu výraznému čiernemu dizajnu a pútavej grafike Meteor Black Wasp určite otočíte hlavu, keď budete prechádzať okolo.

Vlastnosti produktu:

  • Ľahký a odolný: Meteor Black Wasp je vyrobený z vysokokvalitných materiálov a ponúka výnimočnú odolnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti pre ľahkú ovládateľnosť.
  • Hladká jazda: Táto doska, vybavená prvotriednymi ložiskami ABEC-7 a 59 mm kolieskami, bez námahy kĺže po rôznych terénoch a poskytuje hladkú a príjemnú jazdu.
  • Citlivé trucky: Penny board Meteor Black Wasp je vybavený vysoko citlivými 3-palcovými hliníkovými trucky, ktoré umožňujú rýchle zatáčanie a presné ovládanie.
  • Kompaktný a prenosný: Vďaka kompaktným rozmerom 27 palcov je doska Meteor Black Wasp ideálna pre ľudí, ktorí dochádzajú do práce, a pre cestovateľov, ktorí si chcú vziať skateboard kamkoľvek so sebou.
  • Vhodný pre všetky úrovne zručností: Či už ste začiatočník alebo skúsený jazdec, všestranný dizajn tejto dosky zaručuje príjemný zážitok pre jazdcov všetkých úrovní zručností.

Odporúčania týkajúce sa produktu:

Hľadáte dokonalé príslušenstvo k doske Penny Board Meteor Black Wasp? Odporúčame pozrieť si naše skateboardové prilby Penny a skateboardové batohy Penny. Toto štýlové a funkčné príslušenstvo zvýši váš zážitok z jazdy na skateboarde a zároveň vás udrží v bezpečí a pripraví na akékoľvek dobrodružstvo.

Nenechajte si ujsť príležitosť jazdiť na skateboarde Meteor Black Wasp s istotou a štýlom. Zaobstarajte si tento neuveriteľný skateboard ešte dnes!



  • Materiál: paluba - PP plast
  • truck - hliník
  • kolieska - PU
  • Rozmery dosky: 56 x15 cm
  • Rozmery koliesok: 6 x 4,5 cm
  • Ložiská: ABEC-5
  • Čistá hmotnosť: 1,8 kg
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
MET22627
17 položky
5900724055599

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product