• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Green Hornet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penny board Meteor Green Hornet

24,47 € (s DPH) 20,39 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Penny board Meteor Green Hornet:


Penny board Meteor Green Hornet je najlepšou voľbou pre jazdcov, ktorí hľadajú vzrušujúci a štýlový skateboarding. Táto doska, vyrobená s precíznosťou a dôrazom na detail, je navrhnutá tak, aby poskytovala bezkonkurenčný výkon a nekonečné hodiny zábavy na uliciach alebo v skateparku.

Vlastnosti produktu:



- Vynikajúca odolnosť: Doska Meteor Green Hornet je skonštruovaná tak, aby vydržala aj tie najnáročnejšie triky a manévre. Jeho vysokokvalitná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť dosky, ktorá zvládne intenzívne jazdenie.

- Hladká jazda: Táto doska, vybavená prvotriednymi ložiskami ABEC-7 a vysokokvalitnými polyuretánovými kolieskami, poskytuje maslovo hladkú jazdu, vďaka ktorej môžete bez námahy kĺzať po akomkoľvek povrchu.

- Kompaktný a ľahký: Vďaka kompaktným rozmerom a ľahkej konštrukcii je doska Meteor Green Hornet ideálna pre jazdcov na cestách. Ľahko ho prenesiete alebo schováte do batohu na pohodlnú prepravu.

- Vyčnievajte z davu vďaka výraznej zeleno-čiernej farebnej schéme Green Hornet. Jeho elegantná a živá grafika dodá vášmu skateboardovému štýlu nádych osobnosti.

Odporúčania týkajúce sa produktu:

V prípade potreby si môžete vybrať z viacerých modelov:

- Ochranné vybavenie: Pri jazde na skateboarde Meteor Green Hornet zaistite svoju bezpečnosť nosením prilby, chráničov kolien a lakťov. Bezpečnosť by mala byť vždy najvyššou prioritou.

- Cestovanie a dochádzanie do práce: Vďaka kompaktným rozmerom a ovládateľnosti je táto doska ideálna na cestovanie po meste alebo dochádzanie do školy či práce. Užívajte si pohodlie rýchleho a efektívneho spôsobu dopravy.

- Posuňte svoje skateboardové zručnosti do nových výšin s doskou Meteor Green Hornet. Či už ste začiatočník, ktorý sa učí základy, alebo skúsený jazdec, ktorý chce zvládnuť pokročilé triky, táto doska je pre vás výzvou.

Zažite vzrušenie zo skateboardingu ako nikdy predtým s doskou Penny Meteor Green Hornet. Nenechajte si ujsť túto povinnú jazdu, ktorá v sebe spája štýl, odolnosť a výkon. Vezmite si svoju ešte dnes a vydajte sa na nezabudnuteľnú skateboardovú cestu!

Okrem toho je doska pokrytá vysokokvalitným brúsnym papierom, ktorý zabezpečuje dokonalú priľnavosť a stabilitu pri jazde.

Parametre:

  • Dĺžka: 56 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Vozidlo: matný hliník
  • Kolesá: 60x45 mm, syntetická guma
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: ABEC-7
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
  • Materiál dosky: PVC
  • Materiál vozíka: PVC: Materiál: hliník
  • Materiál kolies: PU
MET24490
2 položky
5900724031340

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product