• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Sweet Dreams
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Sladké sny

25,19 € (s DPH) 26,52 € -5% 20,99 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,86 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Sweet Dreams:


Penny board Meteor Sweet Dreams je štýlový a žiarivý skateboard, vďaka ktorému vyniknete z davu. Jeho pútavý dizajn má zasnený nebeský vzor s padajúcimi hviezdami a nadýchanými oblakmi na polnočne modrom pozadí. Táto doska je ideálna pre tých, ktorí chcú do svojich skateboardových dobrodružstiev vniesť nádych rozmarnosti.

Vlastnosti produktu:



- Odolná konštrukcia: Penny board Meteor Sweet Dreams je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré vydržia. Jej robustná paluba vydrží každodenné opotrebovanie, čo zaručuje dlhú životnosť skateboardu.
- Táto doska, vybavená prvotriednymi kolieskami a ložiskami ABEC-7, ponúka hladkú a bezproblémovú jazdu. Pri plavbe po meste budete mať pocit, že sa kĺžete po oblohe.
- Ľahký a prenosný: Vďaka kompaktným rozmerom a ľahkej konštrukcii sa doska Penny Board Meteor Sweet Dreams ľahko prenáša a prepravuje. Je to ideálny spoločník na každodenné dochádzanie do práce alebo víkendové dobrodružstvá.
- Manévrovateľnosť: Vďaka citlivým truckom a agilnej konštrukcii poskytuje tento skateboard vynikajúcu manévrovateľnosť. Či už vyrezávate tesné zákruty alebo predvádzate triky, budete mať nad svojou doskou plnú kontrolu.

Odporúčania týkajúce sa produktu:


Pre lepší zážitok z jazdy na skateboarde odporúčame spárovať dosku Penny board Meteor Sweet Dreams s nasledujúcim príslušenstvom:

- Bezpečnostné vybavenie: Chráňte sa počas jazdy nosením prilby, chráničov kolien a lakťov. Bezpečnosť by mala byť vždy najvyššou prioritou.
- Taška na skateboard: Udržujte svoju dosku v bezpečí počas prepravy pomocou tašky na skateboard. Ochráni vašu dosku pred poškriabaním a poškodením.
- LED svetlá: Dodajte svojmu skateboardu extra štýl a viditeľnosť pomocou LED svetiel. Vďaka nim budete pre ostatných viditeľnejší, najmä počas nočných jázd.
- Náradie na korčuľovanie: Skate nástroj je nevyhnutný na nastavenie a údržbu vášho skateboardu. Umožní vám utiahnuť alebo povoliť trucky, vymeniť kolieska a vykonať ďalšie potrebné úpravy.

Pamätajte, že jazda na skateboarde je zábavná a vzrušujúca činnosť, ale je dôležité vždy uprednostňovať bezpečnosť. Užite si jazdu a nechajte svoje sny vzlietnuť s doskou Penny board Meteor Sweet Dreams!

Kľúčové slová: štýlový, žiarivý, nebeský vzor, padajúce hviezdy, nadýchané oblaky, polnočná modrá, odolný, prémiové kolieska, ložiská ABEC-7, ľahký, prenosný, ovládateľnosť, bezpečnostná výbava, taška na skateboard, LED svetlá, náradie na skate.

Protišmykový povrch zabraňuje skĺznutiu z dosky.

Parametre:

  • Dĺžka: 56 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Vozidlo: matný hliník
  • Kolesá: 60x45 mm, syntetická guma
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: ABEC-5
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
  • Materiál dosky: PVC
  • Materiál vozíka: PVC: Materiál: hliník
  • Materiál kolies: PU
MET23690
31 položky
5900724018655
Hodnotenie produktu 
Vašek

Penny board Meteor Sweet Dreams

Dobrý dárek pro děti kteří se chtějí naučit jezdit na pennyboardu. Doporučuji každému. Pěkné jsou i kolečka.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product