• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Florida City
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Florida City

22,90 € (s DPH) 24,11 € -5% 19,08 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 21,70 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Florida City

:

Penny board Meteor Florida City je elegantný a štýlový skateboard, ktorý je ideálny na jazdu po meste. Jeho kompaktné rozmery a ľahká konštrukcia uľahčujú prenášanie a manévrovanie. Vďaka svojej žiarivej oranžovej farbe a pútavej grafike táto doska určite zaujme, kamkoľvek pôjdete.

Vlastnosti produktu:



- Odolná konštrukcia: Tento penny board je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, aby vydržal. Vydrží náročný terén a každodenné opotrebovanie, čo vám zaručí, že si budete môcť užívať jazdu dlhé roky.

- Táto doska je vybavená vysokokvalitnými kolieskami a ložiskami, vďaka čomu ponúka hladkú a pohodlnú jazdu . Bez námahy kĺže po rôznych povrchoch, čím poskytuje príjemný a bezproblémový zážitok z korčuľovania.

- Kompaktná a prenosná: Vďaka kompaktným rozmerom sa doska Penny ľahko prenáša. Či už dochádzate do práce alebo do školy, tento skateboard je ľahký a pohodlný na to, aby ste si ho mohli vziať so sebou na cesty.

- Štýlový dizajn: Edícia Florida City má odvážnu a živú grafiku, ktorá odráža energickú atmosféru mesta. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu je tento penny board nielen dopravným prostriedkom, ale aj módnym vyhlásením.

Odporúčania týkajúce sa výrobku:


Ak si chcete vylepšiť zážitok z korčuľovania, odporúčame investovať do ochranného vybavenia, ako je prilba, chrániče kolien a lakťov. Bezpečnosť by mala byť vždy prioritou, najmä pri jazde v rušných mestských oblastiach alebo pri pokusoch o triky a kaskadérske kúsky.

Okrem toho zvážte, či si penny board Meteor Florida City nepridáte na mieru. Prispôsobte si ho nálepkami, páskou na grip alebo dokonca LED svetlami, aby bol skutočne váš. Vyjadrite svoju individualitu a vyčnievajte z davu s jedinečným skateboardom.

Pripravte sa brázdiť ulice a zažiť vzrušenie z jazdy na skateboarde s penny boardom Meteor Florida City. Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť spoľahlivý a štýlový skateboard, ktorý vás zaujme a z každej jazdy urobí nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Podrobný popis produktu:



Penny board Meteor Florida City je výnimočnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlový a efektívny spôsob dopravy. Táto doska je vyrobená s maximálnou precíznosťou a ponúka hladkú a vzrušujúcu jazdu. Jeho žiarivý dizajn inšpirovaný malebnou krajinou mesta Florida City nepochybne otočí hlavu, kamkoľvek sa vydáte.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre deti, ktoré sa chcú zabaviť na dovolenke na Floride:



Penny Board Meteor Florida City je odvážny, odolný a ľahký, aby vydržal náročné každodenné používanie. Jeho vysokokvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a poskytnú vám nespočetné hodiny radosti z člnkovania. Vďaka kompaktným rozmerom a prenosnosti je ideálny na dochádzanie do práce alebo voľnočasové jazdy. Je vybavený vysoko výkonnými kolesami a ložiskami ABEC-7, vďaka čomu poskytuje výnimočnú rýchlosť a ovládateľnosť. Robustná paluba ponúka vynikajúcu rovnováhu a ovládanie, vďaka čomu jazdci všetkých úrovní zručností môžu s istotou prekonávať rôzne terény.

Odporúčania k produktu: V prípade potreby je možné použiť aj iný model, napr:



Pre lepší zážitok z jazdy odporúčame spárovať Penny board Meteor Florida City s našou prémiovou ochrannou výbavou vrátane štýlovej prilby, chráničov kolien a lakťov. Bezpečnosť by mala byť vždy najvyššou prioritou, aby ste si mohli jazdu užívať bez obáv. Okrem toho zvážte možnosť pridať svojej doske osobitú atmosféru pomocou nášho radu farebných gripovacích pásikov a LED svetiel, vďaka ktorým bude vaša doska skutočne jedinečná.

Kľúčové slová: Penny board Meteor Florida City, žiarivý dizajn, ľahké , vysoko výkonné kolieska, ložiská ABEC-7, robustná paluba, dochádzanie do práceakčná, uvoľnená jazda, ochranný výstroj, prilba, chrániče kolien, chrániče lakťov, pásky na uchopenie, LED svetlá.

Parametre:

  • Dĺžka: 56 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Vozidlo: matný hliník
  • Kolesá: 60x45 mm, syntetická guma
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: ABEC-5
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg

MET23692
39 položky
5900724018679
Hodnotenie produktu 
Martin Barvínek

Penny board Meteor Florida City

Jsem spokojená a pokud budu potřebovat nakoupit jiné zboží, tak se na Vás obrátím, děkuji

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product