• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Sweet City
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Sweet City

29,07 € (s DPH) 30,60 € -5% 24,23 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 27,54 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Sweet City:

Ste pripravení jazdiť po uliciach vo veľkom štýle? Predstavujeme vám Penny board Meteor Sweet City - skutočný prevrat vo svete skateboardingu. Táto elegantná a kompaktná doska je navrhnutá tak, aby poskytovala dokonalú kombináciu rýchlosti, kontroly a ovládateľnosti.

Vďaka svojmu živému a pútavému dizajnu doska Penny board Meteor Sweet City určite zapôsobí, nech už sa vydáte kamkoľvek. Táto doska je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a ponúka vynikajúcu odolnosť a dlhotrvajúci výkon. Či už ste profesionálny korčuliar, alebo ešte len začínate, táto doska je ideálna pre jazdcov všetkých úrovní zručností.

Vlastnosti produktu: - Vhodný pre všetkých, ktorí chcú jazdiť na doske:

  • Ľahké a prenosné.
  • Hladká jazda: Vďaka kvalitným kolieskam a presným ložiskám je jazda hladká a príjemná, takže môžete bez námahy kĺzať po akomkoľvek povrchu.
  • Robustná konštrukcia: Robustná paluba a trucky zaisťujú vynikajúcu stabilitu a kontrolu, takže môžete s istotou vykonávať triky a manévre.
  • Živá grafikaa odvážne farby dizajnu Sweet City robia z tejto dosky skutočný módny výstrelok.
  • Všestrannosť: Táto doska je skonštruovaná tak, aby zvládla všetko, či už sa prechádzate po promenáde, alebo brázdite rušné mestské ulice.

Odporúčania k výrobku:

Chcete vylepšiť svoje skúsenosti s penny boardom Meteor Sweet City? Máme pre vás riešenie! Pozrite sa na toto odporúčané príslušenstvo:

  1. Batoh na penny board.
  2. Penny board helma: Bezpečnosť na prvom mieste! Chráňte si hlavu našou špičkovou helmou, ktorá vám zaručí jazdu bez starostí.
  3. Penny board LED svetlá: Rozsvieťte noc s našimi LED svetlami, ktoré zaistia lepšiu viditeľnosť a dodajú vašej doske šmrnc.
  4. Ochranná výbava Penny board: Buďte v bezpečí a štýloví s naším radom ochrannej výbavy vrátane chráničov kolien, lakťov a zápästia.

Tak prečo čakať? Vezmite si svoj penny board Meteor Sweet City ešte dnes a zažite vzrušenie z jazdy vo veľkom štýle!

Zažite radosť z navigácie po meste s doskou Meteor Sweet City Penny Board. Jeho kompaktné rozmery, odolnosť a hladká jazda z neho robia ideálnu voľbu pre mestských prieskumníkov. Tak zoberte dosku, vyrazte do ulíc a dobrodružstvo môže začať!

Parametre:

  • Dĺžka: 56 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Vozidlo: matný hliník
  • Kolesá: 60x45 mm, syntetická guma
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: LOŽISKA: ABEC-5
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
MET23691
46 položky
5900724018662
Hodnotenie produktu 
Tomáš Koutný

Dárek

Rychlé dodání

Hodnotenie produktu 
David Drnka

Penny board Meteor Sweet City

+ Velmi příznivá cena
+ Velkost je akorát
+ Velmi pěkný vzhled

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product