• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board MAGNUM Stuff Pro 12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Draft City

22,90 € (s DPH) 24,11 € -5% 19,08 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 21,70 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný popis produktu Penny board Meteor Draft City:

Predstavujeme Penny board Meteor Draft City, elegantný a štýlový skateboard určený pre mestských dobrodruhov. Vďaka kompaktným rozmerom a ľahkej konštrukcii je táto doska ideálna na plavbu po mestských uliciach, navigáciu v premávke a objavovanie nových štvrtí.

Vlastnosti produktu:

  • Odolná konštrukcia: Penny board Meteor Draft City je vyrobený z vysokokvalitných materiálov a je konštruovaný tak, aby vydržal požiadavky každodenného používania. Jeho robustná paluba poskytuje stabilitu a kontrolu, zatiaľ čo prémiové kolieska ponúkajú hladkú a pohodlnú jazdu.
  • Kompaktná a prenosná: Vďaka dĺžke len 22 palcov je tento penny board neuveriteľne prenosný a ľahko sa prenáša. Či už dochádzate do práce, alebo sa stretávate s priateľmi, môžete ho pohodlne schovať do batohu alebo skrinky.
  • Živé dizajny: Vyniknite z davu vďaka pútavým dizajnom dosky Meteor Draft City. Vďaka rôznym farbám a vzorom, z ktorých si môžete vybrať, môžete vyjadriť svoj osobný štýl a zároveň cestovať vo veľkom štýle.
  • Hladká jazda: Tento penny board vybavený ložiskami ABEC-7 a mäkkými puzdrami zaručuje hladkú a príjemnú jazdu. Či už sa budete plaviť z kopca, alebo prechádzať ostrými zákrutami, zažijete presnosť a rýchlu odozvu.

Odporúčania týkajúce sa produktu:

Ak ste začiatočník, ktorý chce začať svoju cestu na skateboarde, penny board Meteor Draft City je vynikajúcou voľbou. Jej kompaktné rozmery a stabilná konštrukcia uľahčujú učenie a napredovanie v zručnostiach. Aj skúsení jazdci však ocenia jeho prenosnosť a ovládateľnosť na rýchle výlety po meste.

Či už ste študent, dochádzajúci do práce alebo len niekto, kto má rád vzrušenie z jazdy na skateboarde, Meteor Draft City je spoľahlivý a štýlový spoločník na vaše mestské dobrodružstvá.



Parametre:

  • Dĺžka: 56 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Vozík: matný hliník
  • Kolieska: 60x45 mm, syntetická guma
  • Tvrdosť kolies: 78A
  • Ložiská: ABEC-5
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 100 kg
MET23657
40 položky
5900724029590
Hodnotenie produktu 
Jana Lánská

Recenze Penny board Meteor Draft City

Jsem nadmíru spokojená o doporučuji pennyboard každému

Hodnotenie produktu 
Trnka

Hodnocení

Potřeboval jsem dceři koupit pennyboard za dobrou cenu... za málo peněz hodně muziky ... zatím jsem já i dcera spokojena

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product