• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board Meteor Transparent s LED kolieskami
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Penny board Meteor Transparent s LED kolieskami

34,55 € (s DPH) 36,36 € -5% 28,79 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 32,73 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu Penny board Meteor Transparent s LED kolieskami:


Penny board Meteor Transparent s LED kolieskami je štýlový a pútavý skateboard, na ktorom sa pri jazde ulicami určite otočíte. Jeho priehľadný dizajn vám umožní ukázať vnútorné fungovanie tejto pozoruhodnej dosky, zatiaľ čo LED kolieska dodajú vašej jazde nádych kúzla.

Vďaka svojej pevnej a odolnej konštrukcii je táto doska Penny postavená tak, aby vydržala aj tie najnáročnejšie triky a kúsky. Či už ste začiatočník alebo skúsený skejter, táto doska je vhodná pre jazdcov všetkých úrovní zručností.

Kolieska s LED diódami poskytujú nielen oslnivú svetelnú šou počas jazdy, ale zlepšujú aj viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok, čím zabezpečujú, že vás ostatní na ceste uvidia. Táto funkcia dodáva vašim nočným dobrodružstvám prvok bezpečnosti.

Penny board Meteor Transparent so svietiacimi LED kolieskami má kompaktné rozmery, vďaka ktorým sa ľahko prenáša. Jeho ľahká konštrukcia umožňuje bezproblémové manévrovanie, vďaka čomu je ideálny na pohyb po preplnených uliciach a stiesnených priestoroch.

Product features:



- Priehľadný dizajn na prezentáciu vnútorných mechanizmov dosky
- LED kolieska pre fascinujúce svetelné zobrazenie a lepšiu viditeľnosť
- Pevná a odolná konštrukcia pre dlhotrvajúci výkon
- Vhodné pre jazdcov všetkých úrovní zručností
- Kompaktný a ľahký na jednoduchú prepravu
- Manévrovateľnosť bez námahy na prekonávanie preplnených priestorov

Odporúčania týkajúce sa výrobku:


Táto doska Penny je ideálna pre tých, ktorí oceňujú štýl aj funkčnosť. Či už ste nadšenec skateboardingu, alebo len hľadáte zábavný a jedinečný spôsob dochádzania, Penny board Meteor Transparent s LED kolieskami je ideálnou voľbou. Jeho priehľadný dizajn a LED kolieska vás odlíšia od davu, zatiaľ čo jeho odolnosť a ovládateľnosť zabezpečia hladkú a príjemnú jazdu. Tak sa chopte svojej dosky a rozžiarte ulice s týmto výnimočným skateboardom!

Nezabudnite nosiť vhodnú bezpečnostnú výbavu, napríklad prilbu a chrániče kolien, aby ste sa počas jazdy chránili. Zostaňte v bezpečí a jazdite zodpovedne.

Doska Penny má polyuretánové LED kolieska, ktoré sú ideálne na jazdu v meste na preplnených, nerovných chodníkoch. Doska Penny je veľmi ľahká a rozhodne menšia ako typické skateboardy. Vďaka tomu sa dá rýchlo a ľahko meniť smer jazdy. Protišmykový povrch zabraňuje skĺznutiu z dosky Penny a polyuretánové kolieska sa prispôsobia väčším povrchom.

Parametre:

  • Materiál: doska - PVC, truck - hliník, kolieska - PU
  • Rozmery dosky: 56 x 14,6 x 1-2,1 cm
  • Rozmery koliesok: 60 x 45 mm
  • Tvrdosť koliesok: 78A
  • Osvetlené LED kolieska s alternátorom (nie sú potrebné batérie)
  • Ložiská: chrómová oceľ ABEC-7
  • Hmotnosť: 1,8 kg
  • Nosnosť: 100 kg
MET23897
12 položky
5900724035959
Hodnotenie produktu 
Aneta Novotná

Dárek k Vánocům

Dárek pro syna na Vánoce, kvalitní pennyboard

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product