• 3% zľava pri platbe prevodom
Mazivo MUC-OFF Wet Lube 120 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mazivo MUC-OFF Wet Lube 120 ml

Vysoko výkonné, ekologické mazivo pre univerzálne použitie v cyklistike zaisťujúce vďaka svojmu zloženiu trvanlivosť a tým aj potrebnú ochranu
14,14 € (s DPH) 11,78 € (bez DPH)
check skladom
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
mazivo Muc Off Wet Lube Racing 120ml

- ultra trvanlivé mazivo zaisťujúce dlhodobú účinnosť a ochranu, hladký chod reťaze a maximálnu účinnosť prenosu hnacej sily
- odpudzuje vodu a zamedzuje vzniku korózie
- univerzálne použitie pre mazanie hnacích reťazí, ale aj přehazovaček, prehadzovačiek, bovdenov, pedálov atď.
- vynikajúca najmä pre dlhé jazdy v nepriaznivých podmienok (voda, blato)
- založený na prírodných derivátoch
- plne biologicky odbúrateľný
- použiteľný pre všetky druhy bicyklov

Vysoko výkonné, ekologické mazivo pre univerzálne použitie v cyklistike zaisťujúce vďaka svojmu zloženiu trvanlivosť a tým aj potrebnú ochranu a účinnosť ošetrených komponentov, najmä reťaz. Je vhodné pre náročné klimatické podmienky (vlhko, mokro) a dlhé a náročné trate (brody, bahno).
Zloženie produktu vychádza z prírodných derivátov.

Muc-Off Wet Lube Racing nie je založený na petrolejovej báze, ale na prírodných rosltinných derivátoch vychádzajúcich úplne z obnoviteľných zdrojov. Výsledkom je, že sa z produktu neuvoľňujú do prírody škodlivé hydrokarbónové zložky. Wet Lube tiež neobsahuje chlórové alebo fluórovaný rozpúšťadlá a je plne biologicky odbúrateľný.
Aj napriek tomu však Muc-Off Wet Lube Racing vykazuje vynikajúce penetračné schopnosti, ktoré mu umožňujú preniknúť až k jadru každého článku reťaze a zabezpečiť dokonalé a dlhodobé mazanie a účinnosť. Súčasne s kombináciou technológie integrálnych "Extreme Pressure Additives" vytvára mazivo na povrchu každého ošetreného článku tenkú vrstvu zaisťujúce už spomenuté hladký chod reťaze a tým tiež maximálnu účinnosť prenosu hnacej sily, čo ocenia aj špičkový bikeri.


aplikácia:
Pred použitím je nutné mazivo dôkladne pretrepať, aby došlo k aktivácii všetkých jeho zložiek! Potom možno pristúpiť k aplikácii maziva na čistý reťaz alebo iné CASSTM kolesá ako sú pedále, prešmýkač atď. Reťaze niekoľkokrát pretočte, nechajte mazivo niekoľko minút zvädnúť a potom jeho prebytky utrite čistou handričkou.
29982
24 položky
5037835967005

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Mazivo MUC-OFF Wet Lube 120 ml s príslušenstvom, ktoré si môžete dokúpiť