• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Kopačky Joma Champion CHAW.701.FG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Kopačky Joma Champion CHAW.701.FG

Kopačky Joma Champion CHAW.701.FG s výborným pomerom medzi moderným dizajnom a technológiou zaisťujúce maximálny výkon a bezpečnosť. Vyrobené v technológii MCounter! Kopačky sú ľahšie a lepšie padnúce ako ponožka. Získajte dôveru na ihrisku, dávajte to najlepšie a ovládajte loptu dokonale počas hry!

19,37 € (s DPH) 20,39 € -5% 16,14 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 19,37 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Parametre kopačky Joma:

  • Hmotnosť kopačky: 224 g
  • Podrážka má púhych: 52 g

Vlastnosti kopačky Joma

Vrchný materiál:

  • 3krát ÁNO! Vyrobené z ultra ľahkého, priedušného, ​​ale vodotesného mikrovlákna. Čo viac môžete od svojich nových kopačiek očakávať! Lopta drží perfektne na nohe! Odolný nylonový vnútro kopačky sa prispôsobí Vašej nohe. Vďaka tejto výrobnej technológii máte plnú kontrolu nad loptou a lepšiu rovnováhu tela!
  • Kopačky na viac ako jednu sezónu! Odolné mikrovlákno vysokej kvality predlžuje životnosť topánky. Technológia SOCK SYSTEM umožňuje prirodzené umiestnenie nohy a "loptový pocit" porovnateľný s hraním naboso. Budete sa cítiť sebavedome ako s dynamickými zmenami na ihrisku, tak sa šprinty na loptu.

vložka:

  • Bezpečná a pohodlná! Pre väčšie pohodlie a bezpečnosť hráča je vložka vyrobená z peny s tvarovou pamäťou EVA. Hoci obuv účinne chráni nohu pred zranením a hustota podrážky a horné vrstvy je primerane tuhá, u kopačky Joma Champion sa budete cítiť ako v najpohodlnejší bežecké topánke!

podrážka:

  • Podrážka je ľahká a váži maximálne 52 g. Je to najľahší, akú kedy vyrobila španielska značka! Odolný a ultraľahký PVC materiál udržuje štruktúru korku okolo centrálnej oblasti podrážky a umožňuje mu pevne priľnúť k zemi bez rizika zranenia. Texon pridaný k vrchnému povlaku a PVC v ohybových zónach udržujú kompaktný štruktúru topánky a minimálne tolerancie deformácie zaisťuje beh a stabilitu manévru aj pre najrýchlejší futbalistov!
JOMA-CHAW.701.FG

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product