• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Samonafukovací karimatka YATE EXTREM LITE 183 x 51 x 3,8 cm zelená/šedá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Samonafukovacia karimatka YATE EXTREM LITE 183 x 51 x 3,8 cm zelená / šedá

Samonafukovacia karimatka YATE EXTREM LITE 183 x 51 x 3,8 cm zelená / šedá je špeciálne vyvinutá modelový rad YATE EXTREM LITE 3,8, kde je braný zreteľ na čo najnižšiu hmotnosť a objem po zbalení. Súčasne ale tieto karimatky poskytujú vynikajúce pohodlie a izolačné schopnosti, čo sú rozhodujúce faktory pre to, aby ste si dobre oddýchli a mohli podávať maximálny výkon aj v extrémnych podmienkach.

67,89 € (s DPH) 71,46 € -5% 56,57 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 64,31 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Odľahčený vnútorný materiál a tvar múmie. WARM ZONE - pod chrbtom a bokmi je pena odľahčená len horizontálnymi kanáliky a preto je tu viac peny pre zaistenie dostatočnej izolácie. Pri nosení v batohu nenosíte zbytočné gramy navyše a pritom sa pohodlne vyspíte. Pri balení možno prehnúť na polovicu! Nový ventil REVERSE.

Na tento produkt sa vzťahuje predĺžená záruka (4 roky). Viac v obchodných podmienkach výrobcu.

Táto karimatka je dodávaná s prepravným obalom a sadou na opravy. Kapsička na sadu na opravy je vnútri obalu, aby nedošlo k poškodeniu alebo strate.

parametre

  • Typ: samonafukovacia
  • Materiál: polyester 75 D
  • Farba: svetlo zelená / šedá
  • Tepelný odpor: 4,0
  • Rozmer: 183 x 51 x 3,8 cm
  • Rozmer po zbalení: 14 x 26 cm
  • Prekládka na 1/2: áno
  • Hmotnosť: 730 g (môže kolísať ± 10%)

ZÁRUKA KVALITY

Moderné výrobky sú obvykle nielen pekné na pohľad, ale skrývajú v sebe mnoho technických vymožeností a detailov, ktoré nie sú vidieť, ale výrazne zvyšujú kvalitu výrobku a robí ho výnimočným. U samonafukovacích karimatiek sú najdôležitejšie 3 faktory: 1) nízka hmotnosť, 2) malý objem v zbalenom stave a 3) dlhá životnosť.

Nízku hmotnosť dosahujeme výberom najkvalitnejších materiálov ako pre povrch, tak pre jadro. Materiál musí byť ľahký, ale zároveň pevný a odolný. Zníženie hmotnosti dosahujeme tiež odľahčením vnútornej peny. To ale nesmie byť na úkor pohodlia a schopnosti dobre izolovať. Výber materiálu a odľahčenie má podstatný vplyv na veľkosť zbaleného výrobku.

Všetky naše výrobky majú zdvojenú vrstvu izolácie proti unikaniu vzduchu, ktorá je laminovaná na vrchné tkaninu. To zaisťuje vysokú ochranu a dlhú životnosť výrobku. Každá karimatka je po vyrobení 24 hodín testovaná, čím odpadá riziko dodania chybného výrobku z produkcie.

TEPELNÝ ODPOR
Veličina, ktorá sa stále častejšie u karimatiek udáva. Tepelný odpor - R je fyzikálna veličina, ktorá vyjadruje tepelnoizolačné vlastnosti materiálu. Je priamo závislá na hrúbke materiálu a λ. Pri dosahovaní čo najvyššie hodnoty R je cieľom, aby hrúbka materiálu bola čo najväčšia a hodnota λ jednotlivých materiálov čo najnižšie. Tepelný odpor R vyjadruje odpor 1 m2 materiálu proti prestupu tepelnej energie pri rozdiele teplôt 1 K. Súčiniteľ tepelnej vodivosti λ vyjadruje vlastnosť materiálu viesť teplo. Je to hodnota energie vo W, ktorá prejde materiálom hrúbky 1 m pri rozdiele teplôt 1 K medzi povrchmi materiálu. Vysvetlivky: R = d / λ (m2.KW-1); d - hrúbka materiálu (m); λ - Súčiniteľ tepelnej vodivosti materiálu (Wm-1.K-1).

Protišmykový povrch "YATE Micro Brushed"
V prírode sa často stane, že miesto na spanie nie je ideálne rovné, a tak ani pohodlná karimatka nemusí úplne plniť svoj účel, keď z nej človek sa spacákom skĺzne. Z tohto dôvodu sme vyvinuli špeciálny povrch s úpravou "Micro Brushed", ktorý zvyšuje trenie a zabraňuje tak kĺzaniu spacieho vaku. Tento povrch používame u väčšiny modelov.

M02140
2 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product