• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Futsalový míč Joma Hybrid Grafity FIFA Pro, velikost 4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Futsalový lopta Joma Hybrid Grafity FIFA Pro, veľkosť 4

  • 4
38,43 € (s DPH) 40,45 € -5% 32,02 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 36,40 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Futsalová lopta Joma Hybrid Grafity FIFA Pro, veľkosť 4 je ultimátnou voľbou pre futsalových nadšencov, ktorí túžia po výkone na profesionálnej úrovni. Táto lopta, vyrobená s presnosťou a navrhnutá tak, aby spĺňala štandardy FIFA Pro, poskytuje bezkonkurenčnú kvalitu a odolnosť.

Funkcia produktu:


- Schválené FIFA Pre: Táto futsalová lopta spĺňa najvyššie štandardy stanovené FIFA a zaisťuje špičkový výkon na ihrisku.
- Hybridná konštrukcia: Inovatívny hybridný dizajn kombinuje tie najlepšie vlastnosti lopty. ručne šitá a strojovo šitá lopta, ktorá ponúka výnimočnú odolnosť a mäkký dotyk.
- Optimálna priľnavosť: Texturovaný povrch poskytuje lepšiu priľnavosť, čo umožňuje presné ovládanie a presnosť počas intenzívnej hry.
- Vysoká kvalita materiálu: Táto lopta je vyrobený z prémiových syntetických materiálov a je vyrobený tak, aby odolal úskalím súťažnej hry a zaistil dlhú životnosť a konzistentný výkon.
- Veľkosť 4: Vďaka svojim oficiálnym rozmerom veľkosti 4 je táto lopta ideálna pre hráčov vo veku 12 rokov a vyššie , čo umožňuje rozvoj zručností a vylepšenú techniku.

Technické detaily produktu:


- Materiál: Syntetika
- Konštrukcia: Ručne šitý a strojovo šitý hybrid
- Veľkosť: 4 (oficiálna futsalová veľkosť)
- Hmotnosť: Štandardná futsalová váha< br /> – Schválenie: FIFA Pro

Predstavte si produkt:


Predstavte si, že vstúpite na futsalové ihrisko av rukách držíte futsalovú loptu Joma Hybrid Grafity FIFA Pro, veľkosť 4. Elegantný dizajn upúta vašu pozornosť a textúrovaný povrch pôsobí pevne a spoľahlivo. Keď začnete hrať, lopta bez námahy kĺže po ihrisku a reaguje na každý váš pohyb s presnosťou a presnosťou. Dav jasá, keď predvádzate svoje zručnosti a bez námahy manévrujete s loptou okolo svojich súperov. S touto loptou môžete ovládnuť hru a zažiť radosť z futsalu v tej najlepšej kvalite.

Výhody produktu pre zákazníka:


- Výkon na profesionálnej úrovni: Schválenie FIFA Pro zaručuje, že táto lopta spĺňa najvyššie štandardy a dáva vám istotu, že budete hrať čo najlepšie.
- Vyššia odolnosť: Hybridná konštrukcia a vysoká kvalitné materiály zaručujú , Že táto lopta odolá nárokom intenzívnej hry a poskytuje dlhotrvajúci výkon.
- Vynikajúca priľnavosť a kontrola: Texturovaný povrch ponúka optimálnu priľnavosť, umožňuje presné ovládanie a presné prihrávky, čo zlepšuje váš celkový herný zážitok. : Rozmery veľkosti 4 sú ideálne pre hráčov vo veku 12 a viac rokov a poskytujú perfektnú platformu pre rozvoj zručností a vylepšenú techniku.
- Bezkonkurenčná kvalita: Joma, dôveryhodné meno v športovom vybavení, prináša výnimočné remeselné spracovanie a pozornosť k detailu, čo zaisťuje, že táto lopta má najvyššiu kvalitu.

Produkt je vhodný pre:


- Futsaloví nadšenci všetkých úrovní
- Súťažní futsaloví hráči
- Futsalové kluby a tímy
- Tréneri a tréneri hľadajúci vysoko kvalitné futsalové vybavenie
- Hráči vo veku 12 a viac rokov, ktorí hľadajú rozvoj zručností a vylepšenú techniku

5 dôvodov, prečo si produkt kúpiť:


- Schválené FIFA Pro pre výkon na profesionálnej úrovni
- Hybridná konštrukcia pre zvýšenú odolnosť a mäkký dotyk
- Texturovaný povrch pre optimálne uchopenie a kontrolu
- Rozmery veľkosti 4 ideálny pre rozvoj zručností
– Dôveryhodná značka s bezkonkurenčnou kvalitou a dôrazom na detail

400310.150
7 položky

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product