• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Fotbalový míč Select FB Brillant Super TB White/Blue
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Produkty Joma s rýchlym doručením 

Dopraj si to najlepšie pre halové športy. Sálovky Joma dovážame priamo zo Španielska.

Vyber si tie najlacnejšie produkty Joma za super cenu.

-5%

Futbalová lopta Select FB Brillant Super TB Yellow / Red

Futbalová lopta Select FB Brillant Super TB Yellow / Red pre profesionálne súťaže schválený FIFA Quality Pro. S starostlivo vybranými materiálmi a klasickou tridsiatich dvoch panelovou konštrukciou. Lepená lopta má výhodu pri hre v mokrom a vlhkom prostredí, pretože neabsorbuje vodu do švov a zachováva si tak stále rovnakú váhu. Tepelne lepená verzia futbalového top modelu Brillant Super s označením TB (thermo bonded)

73,71 € (s DPH) 77,59 € -5% 61,42 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 73,71 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

parametre:

  • osvedčená Zero Wing latexová duša
  • certifikát FIFA Quality Pre 211.A1H
  • pre najvyššej súťaže
  • technológia: lepený
  • materiál: syntetická koža
  • veľkosť lopty: 5

Technológia Zero Wing:

Vnútri lopty je Zero-Wing duša z vysoko kvalitného a pevného prírodného latexu. Vo futbalových loptách Select je používaná výhradne latexová duša s vstavaným vyvažovacím bodom na protiľahlej strane otvoru ventilu. To spolu s konceptom Zero-Wing zaisťuje dokonale vyvážený lopta s veľmi živým odrazom. Pre stabilizáciu guličky a zaistenie jej okrúhle polohy je 32 panelov obložené niekoľkými vrstvami textilného materiálu. Podšívka pomáha prispôsobiť mäkkosť a zlepšuje kontakt medzi loptou a nôh. Vonkajšia vrstva lopty je vyrobená zo syntetickej kože v polyuretánu (PU). Povrch tohto materiálu môže byť buď "lesklý", "zrnitý" alebo "vzorový" a skladá sa z mnohých PU vlákien. V kombinácii to dáva silný povrch s konzistentné mäkkosťou.

Technológia Thermo Bonded (TB):

Lopta Brilliant Super TB má vlastnosti, ktoré odlišujú klasický loptu SELECT a je vhodný pre zápasy na najvyššej úrovni. Materiály sú starostlivo vybrané a majú presne také vlastnosti, ktoré poskytujú najlepšie hrateľnosť a trvanlivosť. Optimálne kruhovitosť je zaistená známymi 32 panely rozloženými na 12 Pentagonu a 20 šesťuholníkoch. Vonkajší materiál gule sa skladá zo syntetickej kože s ľahkou povrchovou štruktúrou, ktorá minimalizuje odpor vzduchu. Pod syntetickou kožou sa skrýva prírodné latexová duša Zero Wing so zabudovaným vyvažovacím bodom na opačnom konci otvoru ventilu. Na vonkajšej strane duša je obloženie 4 mm silný a exkluzívny penový materiál. Vonkajší materiál a podkladová pena dávajú lopte mäkšie, ľahšie a pohodlnejšie dotyk.

Certifikát FIFA Quality Pro:

  • Program FIFA Quality Pre bol zavedený v roku 1996 s cieľom harmonizovať a zlepšovať kvalitu futbalových lôpt. Priebežný vývoj a vylepšenia majú za cieľ splniť rastúce požiadavky hry.
  • FIFA Quality Pro sa zameriava na loptu - srdce hry. Iba lopty, ktoré prešli prísnym testovacím postupom, získali jednu z prestížnych značiek kvality FIFA.

Zákony hry:

  • Všetky lopty používané v medzinárodných zápasoch organizovaných FIFA alebo konfederáciami niesť buď značku kvality FIFA (FIFA QUALITY PRE alebo FIFA QUALITY) alebo značku "IMS - International Match Standard".
  • Tieto logá znamenajú, že lopta bol oficiálne testovaný a uznaný v súlade so špecifickými technickými požiadavkami pre najvyššie súťaže. Zoznam ďalších požiadaviek špecifických pre každé z log musí byť schválený Medzinárodná rada futbalového zväzu. Inštitúcie, ktoré vykonávajú skúšky, podliehajú schváleniu FIFA.

logá kvality FIFA Pro a IMS

SEL199525
5703543199525

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product