• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Boxovací trenažér MERCO BC150
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Boxovací trenažér MERCO BC150

Boxovací trenažér MERCO BC150 je nafukovacie trenažér pre tréning techniky úderov a kopov, vhodný pre deti i dospelých. Rozmer po nafúknutí 150 x 25 cm.

25,19 € (s DPH) 26,52 € -5% 20,99 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,86 €

check skladom = rýchle doručenie
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nafukovací boxovací trenažér Merco BC150 Senior je skvelou pomôckou pre odbúravanie stresu pre dospelých, pre deti je potom nástrojom k vybíjaniu nadbytočnej energie. Trenažér môže tiež byť riešením pre všetkých milovníkov bojových športov, ktorí v dôsledku obmedzeného priestoru hľadajú vhodnú alternatívu za klasický závesný boxovacie vrece. Boxovacie vrece Merco BC150 Senior môže slúžiť aj pre rozvoj celkovej fyzickej zdatnosti tela, pre rozvoj úderových a Kopáč techník používaných v bojových športoch. BC150 Senior je vyrobený z pevného PVC s vnútorne oddelenou základňou zo zosilneného PVC, ktorá je plniteľná vodou. Po nafúknutí je trenažér 150 cm vysoký, horná časť stĺpca má priemer 25 cm, rozšírený priemer základne potom 38 cm. Hmotnosť trenažéru bez záťaže je cca 1 kg. Nafúknutý boxovacie stĺp možno používať vonku i vnútri, ľahko ho vyfúknutím a vyprázdnením základne po vyschnutí zložíte a upracete pre budúci používanie. Praktický trenažér je preto aj priestorovo veľmi úsporný. Či už sa potrebujete odreagovať Vy alebo Vaše hyperaktívne deti, zaľúbenie v tomto nenáročnom trenažéru môže nájsť každý člen rodiny.

Inštrukcie: Pred nafúknutím odvíčkujte dno trenažéru, zložte gumové tesnenie a napustite aspoň sedem litrov čistej vody, nasaďte späť gumovú zátku, zavíčkujte, nafúknite stĺpec bežnú pumpou (neprefúknite) a môžete používať.

parametre:

  • materiál: PVC
  • hmotnosť: 1 kg
8591792366747
11 položky
8591792366747

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product