• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Balanční a masážní podložka Meteor Hard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Balančné a masážne podložka Meteor Hard

Balančné a masážne podložka Meteor Hard jedná multifunkčné pomôcka, ktor v sebe spája pohodlie, pozitívny vplyv na zdravie a kvalitu. Stále sa stretávate s bolesťami chrbta či nôh? Je čas postarať sa o Vaše zdravie a pohodlie. Predstavovaný výrobok má výčnelky na povrchu, ktoré sú navrhnuté tak, aby stimulovali prirodzenú energiu jednotlivých častí tela.

9,66 € (s DPH) 10,17 € -5% 8,05 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 9,66 €

block dočasne vypredané
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Balančné a masážne podložka Meteor Hard slúži ako vankúš na sedenie alebo na masáž chodidiel. Sedenie na balančnom vankúši vyžaduje pracovať so svalmi, ktoré sú zodpovedné za správne držanie tela. Podložka značky Meteor je vyrobená z vysoko odolného PVC materiálu. Hroty sú rozmiestnené po celom povrchu položky.

parametre:

  • Materiál: PVC
  • Priemer: cca 32 cm
  • Farba: čierna
MET31129
5900724311299
Hodnotenie produktu 
Linda

koupila jsem manželovi a je spokojený, takže já taky. Podložka splnila naše očekávání a navíc se nám líbilo černé provedení.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product