• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Penny board AXERFIT Fish California Green
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penny board AXERFIT Fish California Green

Penny board AXERFIT Fish California Green vo farebnom prevedení, ako je u penny boardov zvykom. Rad Fish je stvorená pre zábavu a ľahkú jazdu. Použitím tvrdeného plastu má za následok veľkú silu penny boardu, väčšie než u bežných skateboardov z preglejky. Horná strana je vo forme mriežky, zabraňuje skĺznutiu. Vďaka malej veľkosti sa zmestí aj do tašky, batohu.

22,43 € (s DPH) 18,69 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Podrobný opis produktu:


Penny board AXERFIT Fish California Green je tou najlepšou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vzrušujúcu a štýlovú jazdu. Tento skateboard, vyrobený s presnosťou a dôrazom na detail, je navrhnutý tak, aby poskytoval vzrušujúci zážitok ako žiadny iný. Či už ste začiatočník alebo skúsený jazdec, AXERFIT Fish California Green je dokonalým spoločníkom pre vaše mestské dobrodružstvá.

Funkcia produktu:


- Kompaktný a ľahký dizajn, meria 22 palcov na dĺžku a váži iba 4,4 libry.
- Vysoko kvalitná konštrukcia využívajúca odolné a flexibilné materiály zaisťujúce dlhotrvajúci výkon.
- Pútavá farba California Green, ktorá dodá vašej jazde nádych štýlu a osobnosti.
- Hladké a citlivé ložiská ABEC-7, ktoré zaisťujú bezproblémový sklz a zlepšujú celkovú kontrolu.
- Robustné a spoľahlivé 3-palcové hliníkové vozíky, ktoré ponúkajú stabilitu a ovládateľnosť v akomkoľvek teréne.

Odporúčanie produktu:


Penny board AXERFIT Fish California Green je vysoko odporúčaný pre jednotlivcov, ktorí oceňujú štýl aj funkčnosť. Vďaka kompaktnej veľkosti sa ľahko prenáša a skladuje, takže si ho môžete vziať so sebou, nech idete kamkoľvek. Či už sa chcete prechádzať mestom, dochádzať do práce alebo do školy, alebo si jednoducho užiť pohodovú jazdu, tento skateboard je perfektnou voľbou.

Výhody produktu pre zákazníka:


1. Bezkonkurenčná prenosnosť: Vďaka kompaktnej veľkosti a ľahkému dizajnu je AXERFIT Fish California Green ideálnym spoločníkom na cesty. Ľahko ho uložíte do batohu alebo skrinky a vezmete si ho, kedykoľvek budete pripravení na dobrodružstvo.

2. Jednoduchá ovládateľnosť: Vďaka citlivým vozíkom a hladkým ložiskám ponúka tento skateboard výnimočnú ovládateľnosť. Prechádzajte preplnenými ulicami, ostrými zákrutami a prekážkami s ľahkosťou a urobte si jazdu zábavnejšou a bezproblémovou.

3. Štýl a individualita: Vyčnievajte z davu s pútavou farbou California Green. Vyjadrite svoju jedinečnú osobnosť a zmysel pre štýl pri jazde po uliciach. Buďte pripravení otočiť hlavu a prijímať komplimenty na svoj elegantný a žiarivý skateboard.

4. Odolnosť a dlhá životnosť: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, AXERFIT Fish California Green je vyrobené tak, aby obstálo v skúške času. Jeho odolná konštrukcia zaisťuje, že vás bude sprevádzať na nespočetných dobrodružstvách, poskytovať spoľahlivý výkon a trvalý pôžitok.

5. Zábava a fitness: Skateboarding nie je len vzrušujúci zážitok, ale aj skvelý spôsob, ako zostať aktívny a aktívny . vojsť sa. Či už ste začiatočník, ktorý chce zlepšiť svoju rovnováhu a koordináciu, alebo skúsený jazdec, ktorý hľadá adrenalín, AXERFIT Fish California Green ponúka nekonečné hodiny zábavy a šancu zostať vo forme.

Dôvody, prečo si zaobstarať Penny board AXERFIT Fish California Green:
- Bezkonkurenčná prenosnosť pre dobrodružstvo na cestách.
- Jednoduchá manévrovateľnosť pre navigáciu v akomkoľvek teréne.
- Vyniknúť so štýlovou farbou California Green.< br /> - Odolná konštrukcia pre dlhotrvajúcu zábavu.
- Spojte zábavu a fitness so skateboardingom.

A1931
4 položky
5901780919313

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Penny board AXERFIT Fish California Green s príslušenstvom, ktoré si môžete dokúpiť